Ondertussen meer dan 35 jaar geleden besloot ik om mijn passie voor dans aan andere, zeg maar gelijkgestemde zielen, door te geven. Ik had er dan al een tiental jaren lesgeven opzitten in verschillende andere turnkringen en dansscholen.

Dat ging meestal vrij goed maar toch leek er telkens net iets te ontbreken om het vuur gaande te houden.
Onder het motto "als ik het zelf doe is het beter" begon ik dan maar met mijn eigen dansschool.

Impuls was geboren!

Langzaam maar zeker groeide er uit een kleine groep enthousiastelingen, een grote maar vooral zeer energieke dansgroep. Door de explosieve groei in de tweede helft van de jaren negentig was een beter structuur nodig. Ik verdronk in de administratie en dus werd een VZW opgericht en een bestuur verkozen. Een stevig beleid, gericht op kwaliteit en organisatie enerzijds en ongedwongenheid anderzijds, zorgt nog steeds voor de continuïteit.

De fantastische samenwerking tussen de leiding, het bestuur en de leden maken van ons clubje een unieke vereniging in Zemst en omgeving. Dat sport en cultuur hand in hand kunnen gaan bewijzen we elk jaar met de optredens. Tijdens die optredens worden de sportieve prestaties van de normale lessen gesmeed tot een choreografisch geheel en alzo opgetild naar een voor ons absoluut hoogtepunt. De doelstelling is daarbij steeds: beter doen dan vorige keer. Als we de talrijke positieve kritieken voor waar nemen lukt dat tot op heden wonderwel.

Ik hou van uitdagingen en vooral van vernieuwing. Alles moet kunnen op verschillende soorten muziek. In mijn jazzdanslessen tracht ik steeds de stijlvolle, klassieke bewegingen te combineren met andere stijlen zoals modern, hiphop,... Daardoor blijven de lessen boeiend en gevarieerd. Voor mij een absolute must.


Kristel danst 'verbonden'

Maar het allerbelangrijkste is het feit dat iedereen, lid of bestuur, medewerker of lesgever zich goed (blijft) voelen, zichzelf kan en mag zijn ... elke dag opnieuw.

Dát en dát alleen is mijn grootste uitdaging!

Kristel

Made with ‌

Easy Website Builder