Norah Soetens

Dansen is voor mij een passie! Dat is altijd al zo geweest en dat zal altijd zo blijven.
Zo startte ik met ballet op 7-jarige leeftijd in het conservatorium te Mechelen.
Na een jaartje Koninklijke Balletschool in Antwerpen, op mijn 11, ging ik verder met ballet bij "De Jeugd".
Ik verhuisde op mijn 15 jaar met mijn ouders naar het buitenland en ook daar vond ik een manier om mijn passie verder te zetten.
Na 2 jaar moesten we terug en ging ik verder bij mijn oude dansschool in Mechelen. Maar deze werd overgenomen en dan is het, qua dansen, even bergaf gegaan voor mij. Het was niet meer hetzelfde en ik gaf het daar na anderhalf jaar op.
Ik ben gaan samenwonen met mijn toenmalige vriend in Eppegem en ging op zoek naar een dansschool, want ik moest terug iets van beweging doen. En dan ... vond ik Impuls!!!
Na 18 jaar ondertussen, is Impuls voor mij meer dan alleen maar een dansschool. Ik heb er mensen ontmoet, die heel veel voor mij betekenen en die me door en door kennen. Ik kan er me volledig uitleven en mezelf zijn.
Hannah en Lieve zijn mijn dochters, die ondertussen ook bij Impuls dansen. Ik heb ook nog een zoontje maar hij is nog te jong om te komen. Anderzijds staat hij zeker paraat om mee te doen.

En om af te sluiten nog even dit.
Als ik aan het dansen ben, herleef ik helemaal en nadien ben ik een ander mens. Ik heb dansen nodig om gelukkig te zijn. Het is, als het ware, een verslaving.

Norah